| Bérautó | Budapest |
autóbérlés, autókölcsönzés, rent a car

+36 30 448 2747

(H-P:8:00 - 20:00)

Autókölcsönzés Budapest – prémium márkák széles választéka

Autókölcsönzés Budapest – miért nálunk?

A Premium Rent a car autókölcsönzés szolgáltatása Budapest városában  és környékén prémium kategóriás autókat kínál elérhető áron. Nálunk minden kategóriában talál Önnek tetsző és megfelelő gépjárművet, Önnek csak ki kell választania azt. Fontos megemlíteni azonban, hogy ha szükséges az autókölcsönzés Budapest területén, akkor néhány feltételnek meg kell felelni!

Autókölcsönzés Budapest – feltételek

Az első és az egyik legfontosabb, hogy az ügyfél betöltötte-e már a 18. életévét. Amennyiben már elmúlt 18 éves, akkor az érvényes vezetői engedély a következő szempont, amelynek minimum 1 évesnek kell lennie. Ebben az esetben ha szükséges az autókölcsönzés Budapest városában, akár egy 18 éves fiatalember is megteheti azt, amennyiben 17. életévét betöltve szerezte meg a vezetői engedélyét. Autókölcsönzés Budapest!

autókölcsönzés Budapest

 

További papírok is szükséges még, amennyiben az autókölcsönzés Budapest területén a fő szempont. Az ügyfélnek rendelkeznie kell érvényes személyazonosító okmányokkal (személyigazolvány, lakcímkártya), valamint bankkártyával a letéthez. A letét díja általában 100.000 HUF és 250.000 HUF között szokott mozogni, itt fontos megjegyezni még, hogy a bankszámlán, bankkártyán nem csinál pénzmozgást a letét befizetése. Ha az autókölcsönzés Budapest területén szükséges, abban az esetben is 24 óra minden bérleti nap, a kölcsönzés kezdetétől kell számítani azt.

Autókölcsönzés Budapest  – Rent a car szolgáltatások 

Amennyiben az autókölcsönzés Budapest területén vagy az ország más területén történik, természetesen biztosítjuk a szükséges casco és gépjármű felelősség biztosítást. A gépjárművet szabadon használhatja a kedves ügyfél, a kilométerszám teljesen korlátlan. Ha az autókölcsönzés Budapest területén, vagy annak vonzáskörzetében szükséges, a kölcsönözz gépjárművet akár házhoz is szállítjuk egy előre megadott címre. Az ügyfeleknek lehetőségük van a kölcsönzött autót bármikor leadni vagy felvenni, a nap 24 órájában, éjjel-nappal.

autókölcsönzés Budapest

Ha az autókölcsönzés Budapest területén történik, második, valamint harmadik sofőrt is tudunk biztosítani, természetesen ingyen! Szükség esetén tudunk az ügyfél rendelkezésére bocsátani ülésmagasítót, bébihordozót, valamint akár gyermekülést is, ezt is díjmentesen persze. Történhet az autókölcsönzés Budapest területén vagy más helyeken is, a határátlépési engedély, valamint a kötelező szervizelések is díjmentesek nálunk! Biztosított a díjtalan előfoglalás, a lemondási díj-mentes megrendelés. Nálunk körültekintő, udvarias és precíz ügyfélszolgálatot talál, valamint kizárólag minőségi autókat!

Autókölcsönzés Budapest – Extra szolgáltatások 

Amennyiben nem megoldható az autókölcsönzés Budapest területén vagy környékén, átvehető a kölcsönzözz gépjármű a schwechati vagy a bécsi repülőtéren is. Egyaránt lehetőség van vidéki és külföldi autófelvételre, valamint annak leadására is. Ha nem kivitelezhető az autókölcsönzés Budapest városában a tartózkodási hely miatt, angolul beszélő sofőrt, valamint idegenvezetőt is tudunk biztosítani kedves ügyfeleink számára. Ezeken kívül célirányos hozom-viszem szolgáltatást is tudunk biztosítani.

autókölcsönzés Budapest

Most szeretne autót kölcsönözni? Töltse ki űrlapunkat, és küldjük az ajánlatot!


captcha

Ezeket az adatokat kötelező megadni