| Bérautó | Budapest |
autóbérlés, autókölcsönzés, rent a car

+36 30 448 2747

(H-P:8:00 - 20:00)

Autóbérlés Budapest – kedvező árak, megbízható márkák

Autóbérlés Budapest – miért érdemes?

Budapest városában és környékén kínálunk bérlésre prémium kategóriás autókat elérhető áron. Nálunk minden kategóriában talál megfelelő gépjárművet, így csak ki kell választania azt akár üzleti célra bérelne, vagy éppen csaádi nyaralásra indulna.

Fontos megemlítenünk azonban, hogy az autóbérlés Budapest területén feltételekhez kötött, így garantálható a biztonságos autóbérlés tisztelt ügyfeleinknek.

  • Ha nagyvárosban él és a hétköznapokban nincs szüksége autóra, de hétvégén szeretnél elutazni, akkor az autóbérlés jó opció az utazásra. Kényelmes, gyors és olyan helyekre is eljuthat könnyedén, ahová tömegközlekedéssel ez nem lehetséges.
  • Olyankor is érdemes bérelni, ha barátokkal vagy a tágabb értelembe vett családdal utazol. Egy nagyobb autóban mindannyian együtt utazhattok.
  • Ha autója régebbi modell és nem a legmegbízhatóbb járgány, akkor érdemes elgondolkodni az autóbérlésen. A bérautók esetében, ha bármilyen műszaki probléma lép fel útközben, akkor azt az autókölcsönzőnek kell orvosolnia, ilyenkor a legtöbb esetben csereautót biztosítanak. Ezen kívül az új bérautóknak jóval alacsonyabb a fogyasztása is.
  • Az autókölcsönzőnknél  elérhetők topkategóriás autók is. Születésnap, házassági évforduló alkalmából remek meglepetés egy luxuskocsival a kiválasztott étterembe vagy szállodába utazni.
  • A jelenlegi üzemanyag árak mellett pedig még elérhetőbb az autókölcsönzés.
  • Az itthoni kölcsönzési díjak tartalmazzák a magyarországi úthasználati díjakat is.

Bérlési feltételek

Az egyik legfontosabb feltétel, hogy az ügyfél betöltötte-e már a 18. életévét. Amennyiben már elmúlt 18 éves, akkor az érvényes vezetői engedély a következő szempont, amelynek minimum 1 évesnek kell lennie. Ebben az esetben ha akár egy 18 éves fiatalember is megteheti azt, amennyiben 17. életévét betöltve szerezte meg a vezetői engedélyét.

Autóbérlés Budapest - nálunk érdemes kölcsönöznie

 

Az ügyfélnek rendelkeznie kell érvényes személyazonosító okmányokkal (személyigazolvány, lakcímkártya), valamint bankkártyával a letéthez. A letét díja általában 100.000 HUF és 250.000 HUF között szokott mozogni, itt fontos megjegyezni még, hogy a bankszámlán, bankkártyán nem csinál pénzmozgást a letét befizetése. Ha az autóbérlés Budapest területén szükséges, abban az esetben is 24 óra minden bérleti nap, a bérlés kezdetétől kell számítani azt.

Rent a car szolgáltatás a fővárosban

Amennyiben az autóbérlés Budapest területén vagy az ország más területén történik, természetesen biztosítjuk a szükséges casco és gépjármű felelősség biztosítást. A gépjárművet szabadon használhatja a kedves ügyfél, a kilóméterszám teljesen korlátlan. Ha az autóbérlés Budapest területén, vagy annak vonzáskörzetében szükséges, a bérelt gépjárművet akár házhoz is szállítjuk egy előre megadott címre. Az ügyfeleknek lehetőségük van a bérelt autót bármikor leadni vagy felvenni, a nap 24 órájában, éjjel-nappal.

Budapest autóbérlés a legjobb feltételekkel

Ha az autóbérlés Budapest területén történik, második, valamint harmadik sofőrt is tudunk biztosítani, természetesen ingyen! Szükség esetén tudunk az ügyfél rendelkezésére bocsátani ülésmagasítót, bébihordozót, valamint akár gyermekülést is, ezt is díjmentesen persze. A határátlépési engedély, valamint a kötelező szervizelések is díjmentesek nálunk! Biztosított a díjtalan előfoglalás, a lemondási díj-mentes megrendelés. Nálunk körültekintő, udvarias és precíz ügyfélszolgálatot talál, valamint kizárólag minőségi autókat!

 

Extra szolgáltatások

Amennyiben nem megoldható az autóbérlés Budapest területén vagy környékén, átvehető a bérelt gépjármű a schwechati vagy a bécsi repülőtéren is. Egyaránt lehetőség van vidéki és külföldi autófelvételre, valamint annak leadására is. Ha nem kivitelezhető az autóbérlés Budapest városában a tartózkodási hely miatt, angolul beszélő sofőrt, valamint idegenvezetőt is tudunk biztosítani kedves ügyfeleink számára. Ezeken kívül célirányos hozom-viszem szolgáltatást is kínálunk.

érdemes velünk - autóbérlés Budapest

Autóbérlés Budapesten? Töltse ki űrlapunkat, és hamarosan küldjük az ajánlatot!


captcha

Ezeket az adatokat kötelező megadni